Champagne Pineapple

Hej!

Ska du ge bort en flaska vin eller champagne när du ska bort? Gör då som jag, kamouflera flaskan som en ananas - en riktig presenthöjare och gör garanterat att mottagaren får sig ett gott skratt.

Allt material hittar ni hos Creativ Company.

 

Jag har använt:

Börja med att klä flaskan i aluminiumfolie upp till flaskans hals ungefär. Använd tejp för att få folien på plats.

 

Klipp sedan avlånga blad. Jag klippte mina på fri-hand, låt kanten längst ned vara ca 2-3 cm bred och klipp sedan snett inåt från båda håll så att du får avlånga spetsiga blad. Klippte ut i både vanligt grönt papper samt i det glittriga dekorgummit. 

 

 

Börja sedan att limma fast bladen, limma längst ned på bladet och sätt de sedan omlott om varandra. Blanda vanliga blad med blad i glitter och när du limmat ett varv om flaskan påbörjar du ett nytt, limma nästa omgång bara en liten bit nedanför så att bladen får olika längd och syns emellan varandra. Fyll på med blad tills du känner dig nöjd.


Fortsätt med att stansa ut rundlar i guldig kartong. Dessa fäster du också omlott om varandra och börja längst upp så att du täcker "skarven" som bladen lämnar efter sig. Tag en rad i taget och jobba dig nedåt.


När du sedan fyllt hela flaskans kropp med guldiga rundlar så är den färdig! Slås med fördel in i cellofan-plast (jag hade dock tyvärr ingen hemma) och sedan är du redo för fest.  


Skriv en kommentar

Kommentarer: 0