My Spicy Ripple CAL

For ENGLISH please scroll down.

 

Hej!

Ni som följer mig i sociala medier har sett att jag har fått äran att skapa en CAL/Mysterievirkning i samarbete med Favoritgarner. Denna CAL (crochet-along) kommer att mynna ut i en filt och kommer att publiceras i olika delar i en facebook-grupp som du hittar HÄR. Eftersom det är en gemensam aktivitet så kommer vi exklusivt att dela alla mönster-delar i gruppen där vi tillsammans även delar våra framsteg, frågor och annat med varandra. 

Mönstret kommer även att delas här på hemsidan och på favoritgarner, men det kommer ske när hela mysteriet är färdigt i facebook-gruppen. Så se till att ni är med i gruppen för att vara med från början.

CAL:en kommer att starta 9 maj - men redan idag (18/4) finns alla 14 garnpaket tillgängliga i Favoritgarners shop HÄR. Filten kommer att kunna skapas i två olika storlekar, 70x100 cm respektive 115x150 cm.

Nedan ser ni ett urval av alla härliga garn-paket det finns att frossa bland (jag har använt garn-paketet "Spicy Midnight").

 


Hello!

If you follow me on social media you already know that together with Favoritgarner I've created a CAL/Mystery (crochet-along) that I'm honored to present. This CAL will be a afghan/blanket and all the parts to this CAL will be released in a facebook-group that you can find HERE. Since it's a common activity we will exclusivly share all the parts in the facebook-group to start with, where we together share our progress, questions and more with each other. Later on the pattern will be released here on my website and on Favoritgarner. So don't miss out - join the group on facebook now.

The CAL will start may 9th - but from today (april 18th) you can purchase one of the 14 selected yarn-packages for your blanket HERE. And now Favoritgarner also ships WORLDWIDE! So fun!

The blanket will be in two different sizes, 70x100 cm and 115x150 cm.

Below you'll see a selection of packages, hope you'll find one you LOVE and want to join us for this journey.

Skriv en kommentar

Kommentarer: 2
 • #1

  Caitlin (tisdag, 09 maj 2017 04:42)

  Will you have English version?

 • #2

  myDIY (tisdag, 09 maj 2017 07:37)

  Hi Caitlin!
  Check out the Facebook-group "Mysterievirkning / Cal med Favoritgarner.se" and request to join, there will the CAL be avaliable in English :-)