PerstorpDesign

Hej!
Måste tipsa er läsare om min nya projektväska som kom hem förra veckan - äntligen har jag fått ta fina bilder på den och undrar hur jag klarat mig utan denna väska tidigare? Jag har den större modellen (Sweden) och man får plats med otroligt mycket. Jag som alltid är på språng älskar att jag bara kan ta med mig väskan och inte behöva packa ner garn och virknålar med annat.

Men att den är snygg och praktisk är inte allt - den är även tillverkad i Sverige i återvunnet material. Inga farliga gifter i plasten, så den är både näroroducerad (från Skåne) OCH den är hållbar för miljön - TVÅ stora och viktiga punkter för mig som gärna tänker en eller två gånger på vad jag köper. 

Slutligen är jag väldigt mycket för små detaljer - så att det finns olika hängen att köpa till gör den ännu mer speciell (om det nu går). Det finns både en inneväska och en kylväska som du kan ha i din fina väska - funkar alltså lika bra som picknick-väska som en fashionabel accessoar.
Klicka in hos Favoritgarner och kolla utbudet - väskan kommer i olika storlekar och i mängder av olika färger!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0