Den starka dinosaurien Max

Hej kära läsare!

Denna skapelse ligger mig varmt om hjärtat där jag tillsammans med min bästa vän skapat ett projekt som vi långt ifrån har färdigställt. Vi behöver er hjälp!

Ett barn förklädd till en dinosaurie som representerar barnets styrka när det mest ofattbara händer. Jag har skrivit om detta tidigare, en liten kille som inte ens hunnit fylla ett år som är så stark varenda dag och kämpar mot en tumör i hjärnan. Det värsta av allt är att det finns alldeles för många barn där ute som har samma hemska verklighet. Jag känner att jag inte fixar att bara stå vid sidan och titta på, men samtidigt vet jag inte vad jag ska göra. Men här kom idéen, att skapa ett mönster som representerar alla starka barn där ute och med er hjälp rädda dom från denna hemska sjukdom. Jag menar alltså att mönstret är ett betalmönster, en summa är satt på minst 40kr men om du vill/kan är vilken summa som helst välkommen där allt då självklart doneras till Barncancerfonden

En insamling har startats och tanken är att valfri summa doneras och mönstret mailas till er som en PDF-fil.

 

Är du intresserad av att vara med i kampen mot barncancer? Maila my_jogeland@yahoo.se, My Jogeland eller Mathilda Kristiansson på Facebook samt mydiy.se eller mathildalindacamilla på Instagram alternativt lämnar du en kommentar i inlägget så tar vi kontakt - nu ska den besegras!

 

Max blir ca 35 cm lång och virkas helst i bomullsgarn. 

Vi ska inte ge upp!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0