Bricka Fashion

Hej!

Finns inget bättre än att bli inspirerad av olika saker för att sedan kunna skapa det själv. Idag blev det ett väldigt mode-riktigt pyssel, en orange bricka med märket "Hermès" målat på, så snyggt tycker jag!!

Allt material är ifrån Creativ Company. 

 

Jag har använt:

• Träbrickor - artikelnummer 57522.

• Orange akrylfärg - artikelnummer 32014.

• Svart akrylfärg - artikelnummer 39642.

• Penslar

• Dator + Skrivare

• Sax

• Maskeringstejp

• Penna

 

 

Börja med att måla hela din bricka i orange. Denna orangea färg var väldigt täckande så jag målade faktiskt bara en gång, men då syns träet lite igenom. Rekommenderat är väl två gånger om man vill ha det ännu mer täckande.

Jag letade upp loggan på Google, sedan förstorade jag ett "H" som jag skulle ha mitt på brickan. För den insatte är det ju en häst och vagn bla som symboliserar märket, men kände att det var lite överkurs att lyckas måla dit.

Klipp ut bokstäverna, försök att mäta så de är ungefär samma avstånd mellan de och även så att H:et mitt på brickan hamnar centrerat (om man inte vill ha det på annat vis). Använd maskeringstejp för att sätta fast bokstäverna, det är skonsamt mot färgen.

Här är pappersbokstäverna borttagna och jag ritade konturerna med en svart bläckpenna. 

Nu kommer det svåraste, att hålla sin inom konturerna med den svarta färgen. Lättare sagt än gjort :-) Men blir det inte 100 rakt så ser man ännu mer det handgjorda i det, charmigt och en stolthet att kunna fixa själv!

 

 

Lycka till!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0